..

bazen hiç farketmediğin bir şey bir anda gözüne sokulur.. bana da öyle oldu demin.. kendime çemkirdim biraz.. dikkatsizliğime.. ben susuyorum Aslı konuşuyor:

Anladım bugün yine
Karar verdim incinmemeye
Herkes için kolaysa
Bir kırık kalp eksik,fazla

Artık,artık...

Gerçekler sizin olsun
Hayallerim benim olsun
Ben zaten alıştım
Boğazım düğüm düğüm olup susmaya
Herkese,kendime acımaya...

keşke hayat bu kadar sinir bozucu olmasaydı..

"figüran"

evet hayattaki rolümü nihayet buldum.. bir bütün gecemi feda ettim ama sonuçta buldum.. "figüran" hatta röportaj yapılırken arkadan kafasını uzatıp (elinde tel olması tercih sebebidir) el sallayıp kendini televizyonda tutmaya çalışan bir zavallı... hiçbir zaman hiçkimsenin hayatında başrolü geçtim yan rollerde bile olamayacak "sığıntı"..

tam bu esnada the rasmus söylüyor-sail away.. bu şarkı bana hiç bu kadar dokunmamıştı.. neyse herşeyin bi ilki olmalıdır diip saçmalama konusunda arşa değelim..

yazmak istediğim o kadar çok şey var ki.. sayfalarca yazabilirim belki onlarca sayfa.. tabi eğer yazmak herşeyi çözseydi...

devam edemiyorum.. gücüm yok.. siz siz olun kimseyi hayal kırıklığına uğratmayın.. çok boktan birşey...
neden olduğunu bilmediğim kocaman bi sıkıntı var içimde.. hani şu sık sık olan biri oturmuş ta nefes almana bile izin vermiyormuş hali..

nedenini biliyorum.. hayatımdaki olumsuzlukları gözüme sokuyorum ısrarla! mutlu olduğum zamanlarda bile kafamı küçücük birşeye takmam içime ediyor.. neden yapıyorum? cevap yok tabi ki..

ben böyle değildim.. hayatım boyunca pollyannacılık oynamaya çalıştım.. (evet o sevmediğim aptal kelimeyi de kullandım "pollyannacılık") ama bak güzel şeyler de oluyor dedim hep.. artık olan güzel şeyler sürekli gölge altında.. ya da ben onları ısrarla dibe yolluyorum.. demin ne olduğunu hatırlamadığım bi şarkıyı dinlerken "ulan ölsek artık yaa" dedim istem dışı.. neden yaptım bilmiyorum ama bi an öyle düşündüm..

insan neden sürekli istekleriyle vicdanı arasında kalır? o kadar ters şeyler midir bunlar? ve neden ben sürekli vicdanımı baskın tutmaya programlanmışım.. neden istemediğim şeyleri kabul etmek zorundayım.. neden hep fedakarlık yapan, sinirlenen, kırılan, mecbur kalan ben oluyorum.. ben fedakarlık yapılmayacak ya da ne bilim alttan alınmayacak kadar iğrenç bi insan mıyım?

evet biliyorum harika insanım, aşkolsun bana, böyle şeyler düşünmemeliyim falan filan...

pek inandırıcı gelmiyor hak verirsiniz ki..(hak veren ya da vermeyen bi okuyucum var mı onu bile bilmiyorum..neyse canım mehmetcim okuyor saçmalıklarımı sağolsun :) )


tam bu anda Cenk söylüyor:

"döndüm dönüyorum
dur durak bilmeden
yorgun yörüngemde
her zaman yalnız gezen ben"

beni anlatıyor sözünü saçma sapan buluyorum ama bu sefer kullanmalıyım sanırım..


let's sing the bard song diyor.. bu gecelik bu kadar, nefes alasım yok bu gece.. ben buhranıma geri dönüyorum.. kendinize ii bakın..

hoşgeldin :)

dün büyük gündü.. sabahın 4ünde kalkıldı (ben şahsen hiç uyumamıştım) sabiha gökçen yolları tutuldu ve beklenmeye koyulunuldu..

9 ocak-3 temmuz.. dile kolay gelen koskoca 6 ay!!


dün son buldu hepsi.. sabahın köründe hem de! şahıslara zamanlara inat...

zayıflamışsın şişmanlamışsın filan derler insanlara uzun süre sonra gördüklerinde.. ben farketmem genelde.. ama söz konusu sen olunca o bile gözümden kaçmıyor.. amma zayıflamışsın sen ya =))

yaz yeni başlıyor benim için..uzun zamandır mayıstaymışız daha tam olarak yaz gelmemiş gibi hissediyordum.. senin olmadığın, beraber vakit geçirmediğimiz yaz mı olurmuş hiç..

dün herşeye rağmen hayatımın en güzel günlerinden biriydi... stres yorgunluk v.s. de olsa.. o kadar özlemişim ki beraber vakit geçirmeyi, sarılmayı, öpmeyi...

Nazımın söylediği gibi "dostu düşmandan ayırmak" konusunda hala berbat olsak da hayat herşeyi öyle güzel karşımıza çıkarıyor ki.. bilirsin inanmam tesadüfe.. hiç inanmadım bundan sonra da inanmayacağım.. o yüzden o kadar mutlu oldum ki hayatın bize doğruyu göstermesine.... dünya bizim için fazla karışık sevgilim.... fazlasıyla.....

neyse konumuz bu diil =) iyiki geldin CANIM benim.. o kadar mutlu ettin ki beni :) umarım en uzun ayrılığımız bu olur :& seni seviyorum.. hep yanımda, hayatımda kal...

last 1 =)

2 gündür kardeşime pisiklet öğretme adı altında dışarı çıkıp bisikletle bol bol geziyorum.. ama doğrusunu söyliim bunu çoktan hakettim.. şöyle ki şu an sol bacağım ve sağ bacağımın arkası mosmor ve kollarım ağrıdan zor hareket eder halde.. (hayır düşmedim gülmeyin hemen :D) benim canım kardeşim sürekli korktuğu ve ben bıraktığım an düşeceğini sandığı için bıraktığım an bana sarılıyor ya da bisikleti bana abanıp sürüyor.. bu sebeple de ya bisiklet üstüme düşüyor ya da son anda kurtarıyorum..

ama bugün itibariyle çabamız meyvesini verdi kendi başına çok ii işler yapabiliyor artık :D bugün bunun şerefine ben onun arkasından başka bisikletle giderek fazlaca yol katettik..ve bu da bende bir sancıya daha yol açtı: ellerim acıyo..

küçükken paten kullanırdım bol bol.. gerçekten fazlaca bol hatta.. bakkala markete bile patenle giderdim.. çok sık olmasa da sağlam düşüşler yaşamıştım..düştüm mü reflex olarak önce ellerimi yere atardım.. o zaman bileklerimin az bişey altında yaralar olurdu.. kanardı da hatta.. aynı onlar gibi acıyo şuan.. ve bu benim o kadar hoşuma gitti ki.. direkt o günler geldi aklıma.. hayır mazoşist değilim korkmayın..(niye korkucaksanız benimki de laf :D) ama benim için çocukluk diince akan sular duruyor blogumu okuyorsanız biliyorsunuzdur :)

bi acı bile sempatik görünüp güzel çağrışımlar yapabiliyormuş insana.. bugünün faydalı bilgisi de bu olsun =) önceden faydalı bilgi vermiyor olabilirim ama bu bundan sonra da vermeyeceğimi göstermez =))

onun dışında teki f ikisi dc olmak üzere takribi 3 sınav beni bekliyor.. takribi diyorum zira dc olanlara girmekten her an vazgeçebilirim nasıl olsa geçiyor diye :)

temmuz sıcağında kapının önünde çocuklar bağrışırken ders çalışmak tecrübesini tekrar yaşamak zorundayım.. evet zor geliyo.. evet bıktım.. evet düşündükçe midem bulanıyo.. ama Allah kahretsin tekrar aynı stresi yaşamak zorundayım! off!

tabii güzel şeyler de olmuyo değil.. daha doğrusu olacak olmasının heyecanı mevcut üzerimde :) ummadığın insanlardan ummadığın davranışlar görmek durumu biraz bozsa da yine de güzel herşey =)) Allah bozmasın efenim.. okuduğunuz için danke schon (böle miydi :D)