muhtelif zamanlar.. muhtelif mekanlar... tek şahıs..



-Canan sen miydin?
-Evet hocam
-:)





-adın neydi Canan mıydı?
-Evet Hocam!
-:)



-Canan mıydı?
-Evet hocam
-Canan Saraçoğlu
-Hı hı hocam
-:)


-Canan sendin di mi?
-evet hocam
-:)

-sen oku Canan mıydı?
-Canandı hocam Canan!!




var bu adam

bir kişi düşünün.. saat 7'de ilacını içme sebebiyle uyandırılmış.. saat 8:30a kadar binbir çabayla uyumaya çalışmış, gözünde zerre uyku bulamamış.. 8:30da kalkması ve her normal öğrenci gibi okuluna gitmesi gerekiyor.. ve o sürede normal şekilde telefonun alarmı çalıyor..

hemen ardından göz kapakları gittikçe ağırlaşmaya başlıyor.. gözlerini açık tutamıyor....

..
...

......
..

ve ilk dersi kaçırış..

isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum.. bırakın artık 8 açılı diş fırçasını ve bu konuyu araştırın.. seve seve deneğiniz olurum.. telefon alarmı uyku yapıyor efendim 8-) yardım edin bu biçareye.. edin..

sorular ve cevaplarr

yine mimledim seni nihahahaha dendikten sonra mimi boş çevirmek olmaz diyip yazmaya karar verdim.. sorularımız varmış cevap veriyormuşuz.. buyrun bakalım:

1- En sevdiğiniz kelime nedir?
kullanmayı en sevdiğim kelime "bilmem" bir de "filan" hiçbir sebebi yok tamamen ağız alışkanlığı..

2- En nefret ettiğiniz kelime nedir?
insan kelimeden nefret eder mi yahu.. belki "hayır" dır.. çok itici bir kelime çünkü.. ya da "sanane"

3- Sizi ne heyecanlandırır?
ne heyecanlandırmaz desek daha kolay olurdu.. hediye almak, sınav notlarını öğrenmek, beğendiğim tv dizisinin gününün gelmesi, kart almak, sevdiğim herhangi bir şeyi yapmak...

4- Heyecanınızı ne öldürür?
çabuk heyecanlanan bir insanın heyecanı da çabuk ölür değil mi? negatif konuşan insanlar, bazen küçücük bir olay beni mutlu edecekken sırf kendi kıskançlıklarından canımı sıkan insanlar, heyecanlandığım şeyin saçma sapan bir şey olduğunu farketmem, "gerçekler"..

5- En sevdiğiniz ses nedir?
dalga sesi.. özellikle hareketli bir vapurdan gelmekteyse :) bir de yağmurun sesi..

6- Nefret ettiğiniz ses nedir?
çatalın ucu porselen tabağa değdiğinde çıkan ses.. (o nasıl bir şeydir öyle yahu!!) bir de elleri çatlamış insanların ellerini birbirine sürtmeleriyle çıkan tuhaf ses (bu konuda tekim sanıyorum)

7- Hangi mesleği yapmak istemezsiniz?
konsomatrislik, hayat kadınlığı gibi işleri saymazsak doktor olmak istemezdim sanırım.. kan tutmasa da ameliyat, morg, kesme, biçme filan bana göre şeyler değil..

8- Hangi doğal yeteneğe sahip olmak istersiniz?
ya ben yanlış anladım soruyu ya sLn.. soru doğal yetenekse matematik konusunda çok iyi olmak isterdim.. fen alanları ilgimi çekmese de matematiği hep sevmişimdir.. o beni sevmese de :)

ama soru doğa üstü yeteneklerse Haitian Guy olmak isterdim.. insanların hafızasından (kendim dahil) istemedikleri olayları silmek isterdim.. o zaman dünya (en azından benim için) daha sevimli bir yer olurdu sanırım..
düşünce okumak da fena değilmiş ama bu kadar "gerçek" yorar insanı..

9- Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?
dünyayı dolaşan bir gezgin olmak isterdim.. her ülkeye gitmek, insanlara dair birçok şey öğrenmek çok keyifli olurdu..

10- Nerede yaşamak isterdiniz?
istediğim yerde yaşıyorum..Türkiye'de istanbul hariç yaşamak istediğim hiçbir yer yok.. dünyada belki.. ama bir kaç gün sonra buraları özlerim sanırım =)

11- En önemli kusurunuz nedir?
geç yatıp geç kalkmam.. benim için herhangi bir problem teşkil etmiyor ama okul varken biraz zor oluyor =))

12- Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?
yok sanırım.. zaten yaptığı kötü şeylerle övünen insanlardan nefret ederken ben de mi yapayım :)

13- Kahramanınız kim?
kimseyi örnek almaya değer bulmuyorum tek rakibim kendimim şeklinde bir özel hat demecinden sonra kahramanım statüsünde olacak kimseyi tanımadığımı farkettim.. sevgi açısındansa uykusuz'un Fırat'ı =))

14- En çok kullandığınız küfür nedir?
Laleyle ettiğimiz şaka yollu küfürler haricinde küfürden de edenden de hazzetmiyorum.. salak manyak gibi kelimeleri oldukça çok kullanırım ama..

15- Şu anki ruh haliniz nasıl?
oldukça yorgun ama mutlu, nispeten huzurlu, zaman zaman ilgi sarhoşu..

16- Hayat felsefenizi hangi slogan özetler?
zor bir soru.. sloganlar olsa seçim yapardım ama "bırak dağınık kalsın" diyebilirim.. hayat dağınıkken daha güzel ;)

17- Mutluluk rüyanız nedir?
nasıl olsa rüya değil mi :) birkaç katlı bir apartman.. ben ve en sevdiğim dostlarım içinde.. kapını açık bırakıp gidebileceğin bir ortam sağlamışız.. dünyadaki tek derdimiz kısırın bulguru üzümün çöpü.. olmasını istediğim herkes orda.. olmasını istemediğim insanlar birden yok olmuş.. hiç var olmamışlar gibi.. kendime kaplumbağalar almışım.. belki bir de köpek.. hayatımı idame ettirmem için gereken parayı kazanabildiğim bir işim var.. daha ne ister ki insan??

18- Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?
zamanında seni mutlu eden şeylerin yok olması.. canın sıkıldığında, bir sıkıntın olduğunda çevrende paylaşabileceğin kimseyi bulamamak (hiç yaşamadım Allah yaşatmasın)

19- Nasıl ölmek istersiniz?
ölmek istemem ama çare olmadığına göre tak diye gitmek isterim sanırım.. Canan Teyzenin hiçbir şeyi yoktu birdenbire gidiverdi desinler arkamdan.. en büyük korkum havasızlıktan ölmek sanırım..

20- Öldüğünüzde cennete giderseniz Allah'ın kapıda size ne söylemesini istersiniz?
soru biraz tuhaf sorulmuş ama "sen burayı hakettin" duymak hoş olurdu.. duymasam da hiç problem değil orayı hakedeyim de =))

sLn hanıma teşekkür ediyoruz.. ben kimseyi mimlemiyorum, mim imi ortaya koyuyorum beğenen alıp yapar beğenmeyen bırakır kaçar :P

korkunç bir film 8-)

izlediğim en iyi korku filmi sahnesi! dehşete kapıldım! mutlaka izleyin..



http://www.youtube.com/watch?v=LbvP7dT3Dx0