:(

keyifli şeylerden bahsedecektik bugün..eve gelip te o haberi görene kadar niyetim öyleydi de..


buyrun bu haber:


Ümit ölümden döndü

RECAİ AKSU


Köln’de forma giyen yıldız futbolcu, Karlsruhe ile oynadıkları lig maçında bir anda yere yığıldı. Ümit Özat’ın boğazına kaçan dili doktorların hayati müdahalesiyle çıkarılırken, Daum ve Mondragon gözyaşlarına boğuldu.

Almanya Ligi’nde Christoph Daum’un çalıştırdığı Köln’de forma giyen Ümit Özat, Karlsruhe ile deplasmanda oynadıkları maçta ölümün eşiğinden döndü.

Köln’ün kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcu, maçın 27. dakikasında tansiyonu düşünce topsuz alanda yere yığıldı. Vakit kaybetmeden sahaya giren doktorlar, dili dönen ve bu nedenle nefessiz kalan başarılı futbolcuya çok kritik bir müdahalede bulundu. Ümit’in dilini boğazından çıkaran doktorlar daha sonra deneyimli oyuncuya kalp masajı uyguladı. Bu sırada sahadaki futbolcular ve seyirciler büyük bir korku yaşarken, Daum ile kaleci Mondragon’un gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi. Doktorlar sedyeyle ambulansa götürülen Ümit Özat’ın sağlık durumunun iyi olduğunu işaret edince hakem uzun süre duran oyunu yeniden başlattı.

Sessizce bekleyen iki takım taraftarları da, stat hoparlörlerinden Ümit’in hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklanınca bu güzel haberi alkışlarla karşıladı.Köln Menajeri Michael Meier, hastaneye kaldırılan Ümit’in kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi. Geceyi hastanede geçiren başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Köln maçta ikinci yarıda attığı gollerle Karlsruhe’yi 2-0 mağlup etti.

ve altında hala izlemeye cesaret edemediğim ve asla da edemeyeceğim bir adet video..
bazı insanları sevdiğinizi bilirsiniz, bazılarını sevmediğinizi bilirsiniz.. bazıları için de yahu bu insanı seviyormuşum! diye düşünürsünüz.. ben bugün onu düşündüm.. ve insan sevdiği insanlara acıyı yakıştıramıyor..
ben onu böyle görmüşüm:






böyle olmasını yakıştıramam ki :'(


iyi ol be kaptan.. nolur iyi ol..

BeN

blogumu okuyan bir kişiyi daha öğrendim.. evet sorumluluklarımın bilincindeyim benim de bir okuyucu kitlem var (H) sağolsun yorumda da bulundu.. haklı olarak neden bu kadar olumsuz olduğumu merak etmiş.. insan mutluyken korkar çünkü.. göze gelmekten, başkalarının diline düşmekten v.s. korkar.. ve genelde insanlar mutlu olduğunda değil üzgün olduklarında bağırmak, çağırmak, isyan etmek isterler..

belki insanlar böyle değildir de böyle olan sadece benimdir..

bunu öğrenmek zor..

insanların benle ilgili yaptıkları yorum ya da genel olarak söyledikleri söz, yaptıkları şaka benim için çok önemlidir.. evet paranoya bi yerde ama kafama birsürü acaba yerleşir.. bu seferki acabam: "acaba mutluluklarıma haksızlık mı ediyorum" oldu..

uzun saatler sonrası cevabın evet olduğunu anladım..

hiçbir zaman avunabilen biri olamadım.. çok istedim ama olmadı işte yapı meselesi.. ama bak şu da var dan ziyade şu varsa var ama böyle oldu ya Allah kahretsin dedim hep..

evet bu nefret ettiğim özelliklerim sıralamasında ilk 5'e girer..

haksızlık ediyorum..

özellikle de en sevdiğime..

hem de en çok ona..

kendime gelme zamanı..

artık pozitif şeyler okuyacaksınız umuyorum ki..

daha fazla soru işaretleri yok..

cevap tek çünkü..

TEK!


yine bir şarkı dönüyor..

demir demirkan-aşktan öte..


aşkıma.....


dünyanın en harika adamına.......

sessizce akar zaman..yalnızlık gövden olur..

durmadan yoklar seni..her soluğun deprem olur..

kaçıncı dinleyişim bilmiyorum.. kusana kadar dinlemek istiyorum..

bu hayat bana fazla geliyor artık.. bünyem, midem kaldırmıyor.. kaçmak istiyorum.. bilmediğim, kimsenin olmadığı yerlere..


kovaladım da ne oldu..

kaçıcam artık..

yalnız kalmak istiyorum..

evde,

dışarda,

sokakta,

dünyada...


her nerde mümkünse artık.. kovalamak isteyen var mı bilmiyorum ama varsa söyleyin yapmasın..

kendime bildiğim bütün bedduaları ediyorum.. belki birinden biri tutar diye.. bunları, bu şekilde hakedicek ne yaptım bilmiyorum.. umarım bi an önce bana yol verilir.. BIKTIM!..

21



iyi ki doğdun..

dün bu sözü o kadar çok insan söyledi ki.. ve ben her söyleyen insanda o kadar çok mutlu oldum ki..


ailem..


arkadaşlarım..

aşkım..



size sahip olduğum için o kadar şanslıyım ki.. dün gelen mesajlardan şımardığımı hissettim.. bi ara telefonum çalınca üff yine biri msj atıyodur dedim.. utanıyorum ama o kadar hoş bişey ki bu :) insanlar seni hatırlıyor.. en özel gününde yanındalar.. "insanlar kendi doğumgünleri de olmasına rağmen msj beklemeyip sana gecenin 12sinde mesaj atıyor.."



beni bilen bilir göz önünde olan şeyleri değil küçük detayları çok severim.. o yüzden çok mutlu oldum dün.. eve geldiğimde facebook wall umda yeni 7 ileti görmek bile harikaydı.. o anki mutlulukla cevap vermeyi bile unuttum :D

çokça mahçup da oldum.. yeni kararlar aldım bol bol.. uygulayacak mıyım? deneyeceğim..



unutanlar size bişey demiyorum alacağınız olsun :P (şaka bi yana unutan var mı bilmiyorum :D çetele tutmam, tutmayı da tutanı da sevmem.. benim için kimin unuttuğu değil kimin hatırladığı önemli..)



bir notum da belediye başkanına sayın belediye başkanı ya şu adalar vapurlarını büyüt ya da merdiven aralarını konforlu hale getir sırtım ve üstüne oturduğum organım hala ağrıyo :D



harika bir gün, beni hatırlayan, yalnız bırakmayan harika insanlar, bütün günü yanında geçirdiğim harika adam.. sırf bunlar bile iyi ki doğmuşum ulen demeye yetiyor..






tanıdığım en sevimli adamdan aldığım en sevimli hediyelerden biri :) dün eve ulaştırması külfet gibi görünse de o kadar mutlu oldum ki :) utanmasam bütün gün elimden düşürmeyeceğim :) teşekkür ederim.. yüzüne bakmak bile o kadar mutlu ediyo ki beni.. var olduğun, yanımda olduğun, beni gülümsettiğin için teşekkür ederim.. Allah dileklerimizi kabul etsin :& (gerçi pasta bile kesmedin bana ama :P) iyi ki varsın aşkım.. "hep ol!"

herkese çok çok teşekkür ederim.. harika bi gündü.. günümün harika geçmesinde payı olan herkesi çok seviyorum.. iyi ki varsınız...