:(

keyifli şeylerden bahsedecektik bugün..eve gelip te o haberi görene kadar niyetim öyleydi de..


buyrun bu haber:


Ümit ölümden döndü

RECAİ AKSU


Köln’de forma giyen yıldız futbolcu, Karlsruhe ile oynadıkları lig maçında bir anda yere yığıldı. Ümit Özat’ın boğazına kaçan dili doktorların hayati müdahalesiyle çıkarılırken, Daum ve Mondragon gözyaşlarına boğuldu.

Almanya Ligi’nde Christoph Daum’un çalıştırdığı Köln’de forma giyen Ümit Özat, Karlsruhe ile deplasmanda oynadıkları maçta ölümün eşiğinden döndü.

Köln’ün kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcu, maçın 27. dakikasında tansiyonu düşünce topsuz alanda yere yığıldı. Vakit kaybetmeden sahaya giren doktorlar, dili dönen ve bu nedenle nefessiz kalan başarılı futbolcuya çok kritik bir müdahalede bulundu. Ümit’in dilini boğazından çıkaran doktorlar daha sonra deneyimli oyuncuya kalp masajı uyguladı. Bu sırada sahadaki futbolcular ve seyirciler büyük bir korku yaşarken, Daum ile kaleci Mondragon’un gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi. Doktorlar sedyeyle ambulansa götürülen Ümit Özat’ın sağlık durumunun iyi olduğunu işaret edince hakem uzun süre duran oyunu yeniden başlattı.

Sessizce bekleyen iki takım taraftarları da, stat hoparlörlerinden Ümit’in hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklanınca bu güzel haberi alkışlarla karşıladı.Köln Menajeri Michael Meier, hastaneye kaldırılan Ümit’in kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi. Geceyi hastanede geçiren başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Köln maçta ikinci yarıda attığı gollerle Karlsruhe’yi 2-0 mağlup etti.

ve altında hala izlemeye cesaret edemediğim ve asla da edemeyeceğim bir adet video..
bazı insanları sevdiğinizi bilirsiniz, bazılarını sevmediğinizi bilirsiniz.. bazıları için de yahu bu insanı seviyormuşum! diye düşünürsünüz.. ben bugün onu düşündüm.. ve insan sevdiği insanlara acıyı yakıştıramıyor..
ben onu böyle görmüşüm:






böyle olmasını yakıştıramam ki :'(


iyi ol be kaptan.. nolur iyi ol..
0 Responses