sorular


gayet keyifli bir gece geçiriyorken beni depresif moda sokan delilerin delisi'ne teşekkür ederim.. engelleyeceğim msnden o olacak :P

kafamda yeni sorular, belki hiç birinin cevabını alamayacağımı bile bile..

deneyelim mi?

neden içimden geçen binlerce şeyi sırf karşımdakini her şeye rağmen kırmak istemediğim için söyleyemiyorum?

bir kez yaparsan hatadır, ikinci kez yaparsan aptallıktır demişti çok sevdiğim bir adam.. neden göz göre göre aptallık yapıyorum? sonucunu bile bile bir şeylere kalkışmanın aptallıktan başka adı var mı?

iyi insanların başına iyi şeyler gelir, iyilik yap iyilik bul, kötüye bir şey olmaz, sonunda iyiler mutlaka kazanır.. bu keşmekeş nasıl çözülür? doğru olan hangisi? ben neresindeyim?

masallarda okuduğumuz aslan yürekli insanlar nerede? gerçekte olmadığı için mi onlara masal diyoruz? zaman mı değişti, yoksa insanlar değişimlerine zamanı mı alet ediyorlar?

neden düğümün çözülmeyeceği belliyken, çekip koparmak alternatifini düşünemiyorum.. iyi kalpliliğin de bir sınırı olmamalı mı?

eklemek istediğim şarkıyı ararken bu şiir çıktı karşıma:

"Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin.
Niçin yaratıldığını.
Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini."

o günü beklemeli o zaman..


öyle mi?


2 Responses
  1. The Metonian Says:

    taş gelmiş :D rica ederim :D

    hep demişimdir, hayat kitaplardaki ya da filmlerdeki gibi yaşanmıyor diye ;)


  2. diamandi Says:

    çok iyi... gerçekten.. şiir tam oranın parçasıymış.. bazen ufak şeyleri farketmesek bile nelere kafi geliyor görüyorsun değil mi.. o şiirin tam orası için olması gibi.... bu arada yeni teman çok yakışmış:) tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler :))) ferah ferah...