çikolata

geceleri müzik dinlemeyi çok severim.. bu gece de kendime uzunca bir liste yapayım hatta uyuyana kadar onu dinleyeyim istedim.. ama her zaman olan şey yeniden oldu.. daha ikinci şarkıda takılıp kaldım.. her bitişinde üşenmeden oyunumda pause tuşuna basıp önceki deyip oyunuma geri dönüyorum..

şarkımız zakkum-ah çikolata..

zamanında bu isimli eğlenceli bir yazı hazırlamıştım.. çikolata aşkımı anlatacaktım, okuyup eğlenecektik ama bitirmek kısmet olmadı.. böylesi kısmetmiş..

şarkıyı listeye attım, başladıktan sonra gözüme masamın üzerindeki altın sarısı paket takıldı.. yarısından azı yenmiş antepfıslıklı bitter çikolata..

çikolata sözünde durur mu dersiniz? denemekten zarar gelmez yiyelim bakalım =))

bu yazıyı okurken canınız çekmese bile kalkın siz de birazcık yiyin.. hiç olmazsa endorfin salgılarsınız.. hem de aşık olduğunuz zamankinden bile daha fazla.. üstelik çikolata sizi terketmez, üzmez, canınızı yakmaz, aldatmaz, sevmediğini söylemez hiç olmazsa ;)

buyrun bir de video ekleyelim

8 Responses
  1. Selin Says:

    Kevin Lomax: What about love?

    John Milton: Overrated. Biochemically no different than eating large quantities of chocolate.

    (Devil's Advocate'ten..)


  2. Canan Says:

    hahaha love hakkında duyduğum en güzel açıklama.. "overrated" sağol cınım :D


  3. Selin Says:

    cınım derken :s
    yakışıyor mu sana böyle ifadeler cık cık cık


  4. e.d Says:

    bu yazıyı belli saatlerde yayınlamalısın bence. Hnai şu evde çikoalatanın an itibariyle olma olasığının düşük olduğu ve bakalla gidip almanın çok da zor olmadığı saatler olsa mesela.benim ki sadece fikir tabi: )

    site beslemesine tıkladım o da cevap vermedi tamamen site ile alakalı işlere cevap vermekle yükümlüymüş meğer. beslemezsen besleme dedim...

    not:son paragrafı sln ile paylaşma lütfen.o bana inanmıyor özellikle yapıyorum sanıyor ama inan aklıma geldi :)


  5. diamandi Says:

    "hiç olmazsa endorfin salgılarsınız.. hem de aşık olduğunuz zamankinden bile daha fazla.. üstelik çikolata sizi terketmez, üzmez, canınızı yakmaz, aldatmaz, sevmediğini söylemez hiç olmazsa ;) "
    :D çok iyi ya... çikolataya aşık olmak başka bi sebep ha:) hiç bakmamıştım böyle.. teşekkür ederim daha pembe bakarım bundan sonra çikolataya :)


  6. Canan Says:

    @sLn cnm yazanlara ironi yapmıştım anlamadın canın sağolsun :D

    @eda haklısın aslında ama özellikle çikolatanın enfes tadından ağızda bıraktığı muhteşem tattan filan bahsetmedim canınız çekmesin diye :D buna rağmen çekiyorsa senin çikolata yiyesin varmış beni bahane etme :D

    son paragrafa da çok güldüm site beslemesi beni beslemicekse ne işime yarar di mi :))

    @diamandi
    amacım ufuklarınızı genişletmek, sizin olaylara bambaşka bir bakışaçısıyla bakmanızı sağlamak diye inceden kendime gaz vereyim :D
    tabi ki başka bir sebep.. üstelik çikolata aşkı 2 yıl 6 ay 14 günde de bitmiyor.. kendimi bildim bileli hayranım kendisine :D şu ana kadar hiç tartışmadık hiç de yamuğunu görmedim :D en fazla uzun süre yemeyince bozuluyor uzun süre görüşmeyince bozulan sevgili gibi :D


  7. Selin Says:

    çikolata filmi şiddetle tavsiye edilir ;) var kızım arşivde, izlesene şu filmi :D


  8. Canan Says:

    arşivdekilerin yarısını izlemedim daha.. ömür çok.. izleriz ;)