KAMYON ARKASI YAZILARI YASAKLANIYOR!

Meclis'te 25 Kasım Salı gününden itibaren Ticaret Kanunu Tasarısı ele alınacak. Ve bu tasarı "Kamyon Edebiyatı"nın sonu olacak... Artık kamyonların arkasında gördüğünüz esprili ve felsefi yazılar fotoğraflarda kalacak.

İŞTE ARTIK GÖREMEYECEĞİNİZ KAMYON ARKASI YAZILARI;






TATİLDEN Mİ ŞEKERİM




FİREDİNİN KABUSU





KLİBİMDE OYNAR MISIN?










YANNIZ KOBOY FIRAT



HATALIYSAM ARAMIZDA KALSIN


OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN










MAZİYE BAKMA MEVZU DERİN








KAMYON ÇEKER 1020 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON







YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN





HATALIYSAM LÜTFEN BİRE BİR GÖRÜŞELİM
REAL MARDİNLİ
ALIRIM ANAHTARINI RAHMETLİ BABAN DA SOLLARDI
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YADA GÖZÜME GÖRÜNME
EZDİRMEM SANA KENDİMİ
bunu da çözdük mü hepimizi çok güzel günler bekliyor hamdolsun 8-) ülkenin en büyük problemiydi kamyonların arkasında yazılanlar.. sayelerinde kurtuluyoruz.. sıradaki icraatların araçlara cd asılmasını engellemek, kamyonda kafasını sallayan köpekler varsa kafalarını koparmak benzeri şeyler olmasını bekliyoruz.. biri küresel ısınma mı dedi? ekonomik kriz? işsizlik? sistemlerdeki çarpıklıklar? zamlar? enflasyon?
bizde öyle sorunlar var mıydı ki 8-)
9 Responses
  1. Selin Says:

    saçma ve gereksiz bir hareket olmuş 8-)


  2. Terbiye Says:

    kamyoncularla uğraşacaklarına düzeltilecek o kadar çok gerkeli yasa var ki.


  3. Canan Says:

    boş işler bakanlığı kurulup onlara devir edilmeli bence bu yasa.. adamın kamyonuna yazdığı şeyler kimi dürttü merak içindeyim :))


  4. koyusiyah Says:

    Şimdi güncelde söylemesi kolayda bunu teorik olarak yasa tasarısının içine nasıl sokacaklar? Hangi maddeye dayanarak TTK' da değişiklik yapacaklar, özel mülkiyette olan şahıs araçlarına insan istediği şekilde biniyorsa, istediği renkte alıyorsa, istediği amaç için kullanıyorsa bu yazılara nasıl karışacaklar?? Ayrıca denetimini kim yapacak:) Şimdiden söyleyeyim haybeden meclis fantazisi hiç bir sonuç çıkmaz...O nedenle boşuna üzülmeyelim güzel abilerimiz aydınlatmaya devam edecek bizi


  5. srknsngn Says:

    bunu yapan bunu da yaptı.
    youtube a hala adam gibi giremiyoruz.


  6. Selin Says:

    youtube'u açmaya çalıştığımızda çıkan kırmızı yazılı sinir bozucu sayfayı değiştirmişler, yeni sayfamız daha renkliymiş, penguen'de öyle yazıyor. bakamadım ben, youtube jacker olduğu için sayfa direkt açılıyor, engelleme yazısını göremiyorum.

    "bakmayın, bu ülkede güzel şeyler de oluyor" alıntısı yapmak istiyorum tam burda. yasak sayfamız renklenmiş mesela, daha ne isteriz ki...


  7. Canan Says:

    koyusiyah yasayı koyduktan sonra 3-4 kamyona ceza kesseler arkası kesilir zaten önemli olan bu kadar saçma yasağı bulmak, utanmadan bunu meclise sunmak..

    en basitinden düğünlerde atılan silahlar akla gelmezken böyle absürd bir konudan rahatsız olmak sadece bizim ülkemizde olur zaten.. http://www.gramerimiz.com/sasirtici_yasaklar.htm
    alay ettiğimiz bu yasaklardan hiçbir farkı yok benim gözümde bu olayın..

    sRkn, sLn başbakan youtube'a girince biz de girmiş sayılıyoruz bilmiyor musunuz? sittin sene açmazlar youtube u filan beklemeyin derim ;) bari bloglarımız bize kalsa..


  8. srknsngn Says:

    türkiye cumhuriyeti mahkemelerinin yasaklı olmasına rağmen hala mütemadiyen yasaklamaya devam ettiği bir siteye türkiye cumhuriyeti başbakanı giriyor,bunu rahatça deklare ediyor,pişkin pişkin siz de girin diyor.
    aman tanrım bu ülkede neler oluyor.
    burası Türkiye burda olmaz diye birşey yok !


  9. Canan Says:

    komedinin hası o zaten..

    koskoca başbakan kaçak yollarla youtube'a girdiğini kendi ağzıyla söylüyor ve herkesi girmeye teşvik ediyor.. o zaman yasağı kaldırt be adam =))

    hakikaten bu bir tek bizim ülkemizde olur yahu :D :D