Sivas-Hadise

malumunuz eurovision var bugün.. bilmiyorsanız da her haberde her gazetede bulabilirsiniz zaten.. hanım kızımızın Sivaslı olması sebebiyle muhabirlerimiz tek solukta sivasa gidiyor bugünlerde..

az evvel bunun en üst noktasını gördüm sanırım.. bir bayan muhabirimiz bir kahvehaneye girmiş kahvehanede herkesin sabırsızlıkla gece olmasını beklediğini anlatıyordu.. o sırada meraklı kalabalığa (!) döndü kameraman.. 4 kişi pişti benzeri kart oyununa kendini kaptırmış, bir tanesi gazete okuyor bir diğeri çay içiyor, bildiğimiz kahve ortamı yani.. gözümüzle görebildiğimiz bir konuda bu kadar rahat yalan söylenebiliyorsa haber kanallarına nasıl güvenebiliriz ki?

şu an da hadise'nin dayısının evinde aile bireyleriyle görüşüyoruz.. çocukluğundan girdik kıyafetinden çıktık..

sertap erener, kenan doğulu vb eurovision temsilcilerimiz saksıda mı bitmişti onlara neden aynı muamele yapılmadı bilmiyorum ama elime doğdu, çocukken de çok enerjikti vs tabirler çok itici değil mi yahu? hatun dünya starı olacak belki biz hala köyündeki küçüklere şarkısını söyletmeye çalışıyoruz.. bir konuda da 'yok'unu çıkarmadan durmayı bilsek keşke..
2 Responses
  1. The Metonian Says:

    başarıya açlığın verdiği bir sahiplenme ve abartma duygusu bu. daha çok doğu illerinde yoksulluktan gelen ailelerin çocukları, önemli bir başarı kazandıklarında, hemen bunun gibi haberlere malzeme oluyorlar. öss'deki doğulu öğrencilerin başarılarının gazete başsayfalarına kapak olması gibi...


    komple basın sektörünü sorgulamak lazım. ama ömrümüz yetmez (:


  2. Canan Says:

    işin ironik tarafı o zaten.. daha ortada bir başarı yok ki.. rimi rimi ley diye bile gittiyse eurovisiona gitmenin hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur gözümde.. kazansın isterlerse bütün tura çıksın sivas, ama daha ortada fol ve yumurta yok =)

    ayrıca kızın ajite edilecek bir tarafı da yok ki bana kalırsa.. belçika doğumlu(ymuş) sivası da yazları ya görüyordur ya görmüyordur :D dersin ki eurovisiondan önce tarlada öküz sürüyordu :D