belgesel sevdası

Gece saatin ikisinde birinin canı sıkılmış.. kendine oyalanıcak şeyler ararken birden gözüne national geographic serisi takılmış.. kendine belgesel seçmek istemiş..saatin geç olduğunu, ışığı kapatacağını hesaba katarak ürkünç öğeler içermeyen bir tanesini seçmeyi düşünmüş..

o anda gözüne Firavun'un sırları belgeseli takılmış..piramitlere oldukça meraklı olan kardeşimiz bu konuda aydınlanmayı çokça dilemiş.. kapak olarak bunun seçilmesi de çok tedirgin etmemiş onu..

55dklık belgeselimiz başlamış.. piramitlerden uzun uzun ve güzel güzel bahsetmekteyken birden söz dönmüş dolaşmış mumyalara gelmiş.. (bu kısımda belgeseli izleyen kardeşimizin kafasız olduğunun altını çizmek gerekiyor.. piramit deyince insanın aklına gelen bir-iki şeyden biri değil midir mumyalar?)

sonra bu kardeşimize değişik mumya suratlarını kamerayı zoomlamak yöntemiyle göstermişler.. hatta bunla yetinmeyip mumyalarla çok ilgili bir profesör kadavrayı yayın esnasında keserek iç organlarını çıkarmış.. zamanında insanların beyinlerinin küçük bir kanca yardımıyla tek seferde çıkarabildikleri ballandıra ballandıra anlatılmış..

ekranda kafatasları, böcekler, mumya elleri, ayakları cirit atmaktaymış.. ama bu kardeşimiz ısrarla belgeselin 55 dakikasını da izlemiş..

saat 2:50 civarı olduğunda bu kardeşimizin ne uykusundan eser kalmış, ne de mumya silüetleri gözünün önünden gidebilmiş.. dolayısıyla o gecelik uykusundan feda etmek zorunda kalmış..

bu kardeşimiz kim mi?

tanımazsınız ya...

ben miyim?

yok canım..
6 Responses
  1. CaRtMaNtR Says:

    Ehehe kendi düşen ağlamaz bu durum için en uygun örnek sanırım :D

    Şaka bir yana Prof. naapmış öyle kendinide mumyalasaymış başlamışken


  2. Canan Says:

    aynen öyle valla.. adam mumyalarla çok ilgiliymiş bir tane de kendisi yaptı bakalım aynı yöntemle yapabilecek miyiz diye.. yapabiliyorlarmış =))

    hata bende kedi, köpek belgeselleri varken Firavun'u seçersen gözünün önüne gelmesin diye bütün gece gözünü bile kırpmak istemezsin :) korku filmi değil ki bu.. bir zamanlar senin benim kadar canlı olan insanlar..


  3. Selin Says:

    Sende suç :p Gece gece öyle şeyler açıp izlenir mi, ben olsam izlemem, tırsak bir insan olduğumun bilincindeyim çünkü :P


  4. Canan Says:

    mumya imalatı yapılacağını bilseydim izler miydim hiç :-/


  5. mehbup Says:

    Hayatta gece izlemem mumyaları:)


  6. Canan Says:

    tek deli benmişim demek =)